Påmeldingsdagen vart ein suksess


Kollasj til Checkin

Ein fantastisk kjekk påmeldingsdag er snart over og Nordhordland Indremisjon sit igjen med mange gode opplevingar frå dagens store hending. Det å ta ibruk det nettbasert påmeldingsprogrammet, Checkin.no, til leirane vil vi seie har vert ein stor suksess. 

I denne saka har vi lyst til å hedre alle mødre, fedre og foresatte som har satt seg inn i Checkin, oppretta brukar og på forhånd gjort ein jobb for å forstå dette nye påmeldingssystemet. Det har gjort at påmeldingsdagen i dag har vert utrulig positiv og gått så og sei knirkefritt. Det har vert litt telefonering og nokre epostar med kjekke foreldre og føresette som lurar på ulike ting om påmelding, og alle har vert positive og oppmuntrande å ha kontakt med. Så er det også mange vi ikkje har hatt kontakt med i dag, som har fått meldt på barna sine på leir bare ved å logge inn på Checkin Tusen takk til alle positive, engasjerte og flinke foresatte som melder på deltakere til leir og som vil sende barna og ungdommene sine på Raknestunet også denne sommaren.

Vi på kontoret til Nordhordland Indremisjon var veldig spente på korleis denne dagen skulle gå, men no er vi bare så takknemlig for at Checkin fungerer så bra og for alle dei flinke foresatte som har meldt på mange barn til leir.

Det er stadig ledige plasser på alle leirane, utanom 4-6 klasse dyreleir. Så her er det bare å logge seg inn og melde på fleire barn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *